Овни. Досягти мети ви зумієте, виявивши м’якість і тактовність. Дійте натяками й помітите, як усі хотітимуть догодити вам. Ваша сила — у спокої.

Тельці. Тиждень буде дуже вдалим. Використайте цей час по максимуму, присвятіть його спілкуванню. Можливе одержання подарунка від близької людини.

Близнюки. Тиждень матиме яскраво виражені періоди. Спочатку приємне дозвілля у дружньому колі. Потім — ділова сфера, завдяки якій отримаєте прибуток.

Раки. Ви будете сповнені оптимізму, випромінюючи енергію й щастя, усі справи вдаватимуться, питання вирішуватимуться. Настануть приємні дні, від яких ви отримаєте задоволення.

Леви. Від вашого проникливого й мудрого погляду нічого не вдасться сховати. Ви зможете вирішити будь-які справи. Використовуйте цей період для розвитку бізнесу.

Діви. Цього тижня вам доведеться прийняти виважене рішення і якісно осмислити ситуацію. Правильний вибір принесе вам успіх і у фінансових, і в особистих справах.

Терези. Настає такий період, коли ви зможете ні про що не турбуватися, особливо про фінанси. Ви отримаєте несподіваний прибуток чи цінний подарунок. Всі питання легко вирішаться.

Скорпіони. Постарайтеся робити якнайбільше добра, бо у кінці тижня ймовірний процес віддяки. І якщо в період свого успіху ви нікого не скривдили, то щастя вам додасться.

Стрільці. Це тиждень серйозних досягнень. Ви будете схильні діяти прямо й здатні вирішити практично будь-яке питання, що, насамперед, добре в робочій сфері, але може знадобитися й у справах сімейних.

Козероги. Емоційне задоволення від спілкування із близькими досягне максимуму. Посилиться ваша інтуїція, а слідом за нею й розуміння причин того, що відбувається, а це допоможе у виконанні ділових планів.

Водолії. Цього тижня ви налаштуєтеся на робочий лад, поставите перед собою чітку мету й упевнено підете до її досягнення. У справах постарайтеся бути акуратними, а у висловленнях — стриманими.

Риби. Ви одержите пораду від мудрої людини, дослухайтеся до неї. Використовуйте свої можливості для досягнення гармонії й достатку.