В гуманітарну гімназію, що у Млинові на Рівненщині, в рамках традиційного для області заходу «Розминка від чемпіона» завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом із майстром спорту України з веслування на байдарках та каное, майстром спорту міжнародного класу з веслування на човнах «Дракон», багаторазовим чемпіоном світу Василем Осійчуком.

 

Дубенчанин Василь Осійчук за підсумками щорічної церемонії «Герої спортивного року Рівненщини-2016» переміг у номінації «Разом із олімпійцями», за що був відзначений нагородами і подарунками від Національного олімпійського комітету України.

 

Особливо гімназистів цікавили історії про закордонні змагання і досвід виступів з найкращими спортсменами світу. Потому відбулася розминка, під час якої спортсмен сам показував і детально коментував всі вправи, одночасно розповідаючи про групи м`язів, які працюють під час них.

 

Гості також не забули й про вручення нагород і подарунків. Цього разу шкільна бібліотека поповнилася унікальними книгами на спортивну тематику, одну з яких спортсмен подарував особисто від себе.

 

Про це «ГУ» повідомила працівниця прес-служби Рівнеоблради Анастасія АДАМЧУК.

 

Фото автора.

 

Голос України