Тепла і ясна погода сприяє подальшій ліквідації ямковості на основних автомагістралях державного значення в межах Закарпатської області.

Роботи тривають, насамперед, на окремих ділянках траси Київ—Чоп, Мукачеве—Рогатин—Львів, Долина—Хуст. Ями, які густо наробила зима, «знищують» на автодорозі Львів—Самбір у Великоберезнянському й Перечинському районах. Дорожники рухаються у бік Ужгорода.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайла Поповича, на відрізку Іршава—Довге ситуація найпроблематичніша. Як і між Великими Ком’ятами та Оноком. Керівництво служби просить жителів цих населених пунктів, а також водіїв, котрі їздять дорогою Свалява—Довге—Липча, з розумінням поставитися до ситуації — проводяться необхідні тендерні процедури, що може трохи затягувати час. Але щойно визначиться переможець тендера — роботи розпочнуться відразу. Та й погода щодалі стає теплішою.

На оновлення автодороги між Великими Ком’ятами й Оноком, яку розбивають великовагові хури, що рухаються з КПП «Дякове», — кошти надійдуть (після процедурних моментів) з Фонду регіонального розвитку. І ремонт буде розпочато негайно. До речі, на всіх дорожніх роботах задіяно майже півтора десятка комплексних бригад.

Робиться усе можливе, кажуть у прес-службі цього відомства, щоб ремонт проводився якісно і у якнайстисліші строки.

Василь НИТКА.

Закарпатська область.