Тріумф вихованок Безсонових


Художня гімнастика. Загреб (Хорватія). Міжнародний турнір «Leda Cup 2017». На поміст виходили вихованки Вікторії й Анни Безсонових — Вікторія Денисенко та Лоліта Ятченко (обидві 2004 року народження).
Дівчата виявили себе з найкращого боку. Денисенко стала першою в багатоборстві, а також у вправах з обручем і м’ячем. Ятченко посіла друге місце у багатоборстві, стала кращою у вправі з булавами та виборола «бронзу» у вправі з обручем.

 

Данило Сильва на знак поваги  до нашої країни завжди тримав руку на серці, коли лунав 
Державний гімн України.

Фото fcdynamo.kіev.ua

 


До Бразилії — з Україною в серці


Футбол. Позавчора на динамівській базі в Конча-Заспі з партнерами по команді, тренерським штабом та обслуговуючим персоналом попрощався бразильський оборонець Данило Сильва. Він за кілька днів повертається до Бразилії.
Разом із «Динамо» (Київ) бразилець двічі став чемпіоном України, двічі володарем Кубка країни, володарем Суперкубка. Завжди відзначалися його чесноти: порядність, чесність, скромність, чуйність, інтелігентність. Він щиро полюбив Україну, Київ, «Динамо».
«Я неймовірно вдячний «Динамо» за чудові сім років, прожитих в Україні, за найяскравіший період у моїй кар’єрі. Київ назавжди залишиться в моєму серці. Бажаю «Динамо» лише перемог, лише золотих медалей, кожному із вас удачі та здоров’я, а Україні та її чудовим людям — мирного неба», — сказав розчулений Данило. І за мить потрапив в обійми друзів-партнерів...
Сильва не збирається завершувати виступи. Він планує грати в Бразилії. Можливим місцем працевлаштування 30-річного футболіста називають відомий клуб «Інтернасьональ» із Порту-Алегрі. А в «Динамо» вперше за 15 років не залишилося жодного бразильця.

 


Ні — війні, краще регбі!


Грузинські та українські ветерани регбі провели товариський матч у Тбілісі.
«Сиві Леви» (Львів) і «Місіонери» (Тбілісі) зіграли міні-турнір, гасло якого: «Ні — війні, краще регбі!».
Зустріч завершилася перемогою господарів — 7:5. Влітку тбіліські ветерани приїдуть з візитом у відповідь до Львова.
Окрім товариських зустрічей, грузини проведуть тренінги для українських тренерів.

 


На марші залишився квартет


Баскетбол. Чемпіонат України. Суперліга. Плей-оф. 1/4 фіналу. Другий матч. 29 березня.
«Запоріжжя» — «Дніпро». 79:97 (14:22, 21:30, 21:24, 23:21). Рахунок у серії став 2:0 на користь «Дніпра», котрий вийшов до 1/2 фіналу.
Отже, в півфіналах зустрінуться: «Будівельник» (Київ) — «Черкаські Мавпи»; «Хімік» (Южне) — «Дніпро».
Поєдинки відбудуться 6, 8, 12, 14 та 18 квітня. Серії триватимуть до трьох перемог однієї з команд.

 


Кербер до матчу готова


Теніс. Перша ракетка світу Ангелік Кербер допоможе збірній Німеччини в матчі Кубка Федерації проти України. Про це повідомила сама спортсменка. Вона запросила глядачів відвідати поєдинки, котрі відбудуться на ґрунтових кортах у Штутгарті 22 і 23 квітня.
Ангелік — поки що єдина підтверджена учасниця збірної Німеччини. Відзначимо, що матч 1/4 фіналу Світової групи проти США, у якому німкені поступилися 0:4, вона пропустила. Повний склад бундестім стане відомий 12 квітня.
За збірну України мають зіграти її лідери — Еліна Світоліна та Леся Цуренко. Щодо Світоліної, то після турніру в Маямі (США) вона вирішила взяти паузу, і матч Кубка Федерації стане для неї першим після місячної перерви.


Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.