Бокс. Екс-чемпіон світу в суперважкій категорії киянин Володимир Кличко (64-4, 53 КО) почав другий етап підготовки до титульного бою проти володаря поясу ІBF британця Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) в альпійському курортному містечку Гоїнгу (Австрія).

Там українець має намір робити наголос на бойовій підготовці після того, як фізичну основу він заклав на олімпійській базі в Конча-Заспі під Києвом.

До речі, 26-річний Руанс Віссер (9-1, 8 КО) із ПАР став ще одним спаринг-партнером Володимира на австрійському зборі. Про це боксер, зріст якого становить 207 см, повідомив на своїй сторінці в одній із соціальних мереж. Віссер — не новачок у тренувальному таборі Кличка. Влітку минулого року його також запрошували для підготовки Володимира до бою-реваншу з британцем Тайсоном Ф’юрі, який так і не відбувся. Працює південноафриканець під керівництвом відомого американського фахівця і другого тренера Володимира Кличка Джеймса Алі Башира.

Кличко налаштовується на бій з Джошуа дуже серйозно. Він заявляв, що не вважає вік проблемою в цьому поєдинку. Володимир, якому минулого тижня виповнився 41 рік, навіть висловив упевненість, що йому вдасться перемогти Джошуа.