Футбол. У Дніпропетровську відбулося виїзне засідання Федерації футболу України спільно з ВФАС та Комітетом ФВС МОН України з питань реалізації програми розвитку студентського футболу, яка втілюється в рамках програми розвитку масового футболу в країні.
У заході взяли участь президент ВФАС Олег Первушкін, голови та заступники обласних футбольних федерацій, зокрема, Дніпропетровської, Одеської, Запорізької, Миколаївської областей, АР Крим та міста Севастополя, а також представники вищих навчальних закладів центрального та південного регіонів.
Розглядалися нагальні питання розвитку, створення студентської футбольної ліги у форматі чемпіонату «осінь—весна». Тож на засіданні порушували питання щодо наявності необхідної для цього інфраструктури, її відповідності вимогам діючих стандартів.
Окрім того, обговорили концепцію створення футбольних клубів на базах вищих навчальних закладів та організацію системи змагань у форматі національної студентської  ліги.
— Створення студентської футбольної ліги — завдання, яке поставив перед нами президент Федерації футболу України Анатолій Коньков, — сказав Олег Первушкін. — З осені кожна область, де є десять і більше вищих навчальних закладів, має виставити хоча б одного представника для участі у нашій лізі. Великі регіони, в яких чимала кількість вузів, мають представляти мінімум дві команди. Для цього є базис та спортивно-технічні можливості. До середини квітня регіональні федерації повинні надати нам усі дані, щоб ми попередньо склали список учасників і розподілили команди на підгрупи за територіальним принципом.
Нині в Україні 40 тисяч студентів, які беруть участь у цих змаганнях. Вісім тисяч футболістів щорічно вступають до ВНЗ України ІІІ і ІV рівнів акредитації. Це вихованці дитячо-юнацьких і спеціалізованих закладів, а також шкіл олімпійського резерву. У кожного за плечима — 6—8 років спеціальної підготовки. Три тисячі юнаків — учасники ДЮФЛ, 510 осіб — випускники спеціалізованих класів. То ціла футбольна держава.
На засіданні підкреслили, що основними проблемами регіонального студентського футболу є нестача фінансів та незадовільна матеріально-технічна база. ФФУ допомагатиме у питаннях будівництва футбольних стадіонів, майданчиків, бо їх катастрофічно мало.

Естафету виїзних засідань у березні має прийняти Львові, де зберуться представники областей західного регіону.