Провальна інформаційна політика профільного міністерства заслуговує на оцінку та прийняття відповідного рішення парламентом. Обговорення цього питання на фракції «Народний фронт» та в парламенті ініціюватиме народний депутат Андрій Тетерук. Про це він повідомив під час брифінгу.

«Три роки триває війна. Країна робить усе можливе і неможливе для того, щоб чинити спротив військовій російській агресії й досягла значних успіхів. Наші реформовані Збройні Сили спроможні виконувати бойові завдання зі стримування російської агресії. На жаль, в інформаційному просторі ми й досі потерпаємо від російської пропаганди, яка майже повністю заполонила український простір», — наголосив депутат.

За його словами, державної політики в інформаційному просторі майже не існує. «Потрібно звернути увагу уряду на те, що маємо абсолютно незадовільну інформаційну політику, роботу міністра. Особисто закликатиму визнати його роботу провальною і піти з посади. Ми потребуємо зрозумілої інформаційної політики, яка б захищала нашу державу в тому агресивному інформаційному середовищі, яке створює російська пропаганда. Маємо бути успішними не лише в нарощуванні військового потенціалу, а й в проведенні адекватної інформаційної політики», — констатував Андрій Тетерук.