Бокс. Недільного ранку (о 5:00 за київським часом) на арені MGM Natіonal Harbor в Оксон Гілл у штаті Меріленд почалося грандіозне боксерське свято, головним на якому було знамените українське тріо. І всі поєдинки завершилися тріумфом наших співвітчизників.


Першим пішов на ринг новозбудованого комплексу чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі 30-річний Олександр Усик (12-0-0, 10 КО). У своєму другому чемпіонському захисті він переміг 28-річного місцевого боксера Майкла Гантера (13-1-0, 8 КО).


Перевага Олександра була незаперечною. Бій завершився шикарним 12-м раундом у виконанні українця. Гантер побував у нокдауні, а ще Усик завдав такої кількості ударів, що опонент тримався на ногах лише завдяки диву й клінчам, за допомогою яких дожив до фінального гонга. Рахунок суддівських записок: тричі 117-110.


Найменше на рингу перебував харківський напівважковаговик Олександр Гвоздик (13-0, 11 КО). Він без проблем здолав кубинця Юнієскі Гонсалеса (18-3, 14 КО), здобувши дострокову перемогу в третьому раунді.


У головному поєдинку боксерського вечора чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) здобув дострокову перемогу над Джейсоном Сосою (20-2-4, 15 КО), коли кут пуерториканця відмовився від продовження бою після дев’ятого раунду.


Ломаченко методично й нещадно за рахунок у рази більшої швидкості й кращої техніки знищував супротивника. Восьмий і дев’ятий раунди перетворилися просто в однобічне побиття.