На черговому засіданні Рахункової палати було розглянуто низку звітів державного зовнішнього фінансового контролю (аудиту). Серед них: «Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на здійснення заходів Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2012—2016 роки», «Звіт про результати аналізу стану виконання рекомендацій Міжнародного координованого аудиту Чорнобильського фонду «Укриття».


У засіданні Рахункової палати взяли участь голова Комітету з питань охорони здоров’я Верховної Ради України Ольга Богомолець, представники громадськості від ГО «Центр протидії корупції».
Народний депутат О. Богомолець високо оцінила професіоналізм фахівців Рахункової палати, підкреслила важливість подальшої співпраці Комітету з питань охорони здоров’я з Рахунковою палатою, подякувала за проведений аудит, наголосила на готовності комітету внести важливі питання медичного обслуговування населення України, якими опікується Рахункова палата, до свого порядку денного і провести спільне засідання в стінах парламенту.


Добрі слова на адресу аудиторів Рахункової палати висловив генеральний директор Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС» Ігор Грамоткін, який зазначив, що саме завдяки проведеному Рахунковою палатою у 2006 році аудиту Європейський банк реконструкції та розвитку погодився, щоб українські спеціалісти, які до цього були відсторонені від міжнародних проектів на майданчику Чорнобильської АЕС, замінили запрошених західних фахівців. «Я хотів би подякувати Рахунковій палаті за велику допомогу, — сказав І. Грамоткін. — Тому що в тій арці, яка нині стоїть, є частка праці і Рахункової палати, бо ви сприяли збереженню колективу Чорнобильської АЕС».


Управління інформаційної політики.