Напередодні Дня працівників пожежної охорони лідер Радикальної партії відвідав рятувальників в апараті ДСНС України. Політик привітав ветеранів служби та подякував співробітникам ДСНС за щоденний подвиг.

 


«Велика шана нашим вогнеборцям, які на передовій, там, де треба допомагати людям. Вони 24 години на добу захищають державу. Тому держава має забезпечити їх усім необхідним — підвищувати зарплати, оновлювати техніку. Ми вважаємо, що зарплата рятувальника має бути мінімум 10 000 гривень. Добиватимемося її підвищення і оновлення матеріально-технічної бази», — заявив Олег Ляшко.


Під час урочистої частини заходу політик нагородив ветеранів служби грамотами, годинниками Верховної Ради та преміями. Олег Ляшко звернувся до співробітників ДСНС та закликав їх приділяти якомога більше уваги колегам, які уже пішли у відставку. «Я звертаюсь до молоді: дуже важливо шанувати ветеранів. Їм потрібна навіть не матеріальна допомога, а просто добре слово, увага. Тому зателефонуйте, привітайте, згадайте. Коли ми підемо на пенсію, нам теж хотітиметься, щоб про нашу роботу згадували», — підсумував народний депутат.

 

Фото прес-служби депутата.