Бокс. Знаменитий український суперважковаговик Володимир Кличко (64-4, 53 КО) уже кілька днів перебуває в Лондоні, де 29 квітня на стадіоні «Вемблі» проведе чемпіонський поєдинок (за титули WBA Super, ІBO та ІBF) з британцем Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО).

Після відкритого тренування Кличко-молодший спілкувався з журналістами і вболівальниками:

— Я повернувся до Лондона. Не бився в цьому місті дуже давно. З 2000 року (бій проти Монте Барретта), коли Леннокс Льюїс боксував проти Франсуа Бота. Також я був тут, коли мій брат змагався з Гербі Гайтом. І тепер ми з Віталієм знову в столиці Великої Британії.

Мене начебто тут непогано прийняли. Я вас усіх дуже люблю. Це буде чудовий суботній вечір. Хтось прийде на стадіон, хтось подивиться по телевізору. Це буде неймовірний бій. Я дуже на нього налаштовуюся. Чи ви побачите агресивного Кличка? Ви побачите боксера, котрий насолоджується собою. Я вже отримую задоволення від кожної секунди цього заходу. Спасибі всім, хто стежить за цією подією. Побачимося в суботу ввечері.

Яка манера суддівства мені більше підійде (бій обслуговуватиме американець Девід Філдс. — Авт.)? Я поважаю будь-якого рефері. Але відзначу, що на ринзі для мене його не існує. Він повинен стежити за правилами. А я — концентруватися на своєму опонентові й на поєдинку...