Футбол. Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Перший матч. 3 травня.


«Монако» (Франція) — «Ювентус» (Італія, Турин). 0:2. Голи: Ігуаїн, 29, 59.


«Монако»: Субашич, Дірар, Глік, Жемерсон, Сідібе, Фабіньо, Бакайоко (Моутінью, 66), Сілва (Туре, 82), Лемар (Жермен, 67), Мбаппе, Фалькао. Тренер — Леонарду Жардім.


«Ювентус»: Буффон, Барцальї, Бонуччі, К’єлліні, Сандро, П’янич (Леміна, 89), Маркізіо (Рінкон, 81), Алвес, Дібала, Манджукич, Ігуаїн (Куадрадо, 77). Тренер — Массіміліано Аллегрі.


Рефері — Антоніо Матеу Лаос (Іспанія).


Фонтвілль. Луї ІІ. 16 762 глядачі. 13 градусів.


Солідну перевагу створив для себе «Ювентус» перед повторним матчем. Він контролював перебіг гри, забивши по м’ячу в кожному з таймів. Натхненно зіграли всі футболісти команди гостей. Але особливо яскраво діяв їхній знаменитий 39-річний воротар Джанлуїджі Буффон — блискучий диригент оборони. Відзначимо за невтомність і дві результатні передачі Дані Алвеса. І, звичайно, скажемо про шикарну гру Гонсало Ігуаїна, котрий оформив дубль.


Футболісти «Монако» так і не зуміли створити справжніх проблем суперникові. «Монегаски» доволі багато часу володіли м’ячем, але гострота біля воріт «Ювентуса» виникала рідко. Отож шансів зламати перебіг боротьби в господарів майже не було.


На полі протистояли команди, різні за класом. «Ювентус» за рахунок грамотної тактики переконливо виграв цю зустріч. Тепер у «Монако» майже не залишається шансів пробитися до фіналу турніру. Матч у Турині відбудеться 9 травня.