Футбол. Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Матч у відповідь. 9 травня.

«Ювентус» (Італія, Турин) — «Монако» (Франція). 2:1. Голи: Манджукич, 33, Дані Алвес, 44, Мбаппе, 69. Перший матч — 2:0.

«Ювентус»: Буффон, Барцальї (Бенатіа, 85), Бонуччі, К’єлліні, П’янич, Гедіра (Маркізіо, 10), Дані Алвес, Сандро, Дібала (Куадрадо, 54), Манджукич, Ігуаїн. Тренер — Массіміліано Аллегрі.

«Монако»: Субашич, Раджи, Глік, Жемерсон, Менді (Фабіньо, 54), Сідібе, Бакайоко (Жермен, 78), Моутінью, Сілва (Лемар, 69), Фалькао, Мбаппе. Тренер — Леонарду Жардім.

Рефері — Бйорн Кейперс (Нідерланди).

Турин. «Ювентус Стедіум». 40 244 глядачі. 19 градусів.

І ця зустріч — ще один доказ сили «Ювентуса». Стримавши бомбардувальників з «Барселони» Ліонеля Мессі, Луїса Суареса та Неймара у двох зустрічах, туринці впоралися і з потужною атакою «Монако».

Один пропущений м’яч за 180 хвилин їх цілком влаштував. Команда Аллегрі була максимально сконцентрована на обороні, але при цьому розкуто діяла в атаці, дуже швидко переміщаючи м’яч на чужій половині поля.

А гол бразильця Дані Алвеса здалеку без обробки — справжній шедевр футбольного мистецтва.

«Ювентус» виходить до фіналу Ліги чемпіонів удруге за останні три роки. Напевно, у майбутньому поєдинку 3 червня в Кардіффі на «Мілленіумі» з кимось із мадридських клубів — «Реалом» чи «Атлетіко» — туринці будуть значно впевненішими у власних силах, ніж 6 червня 2015 року. Нагадаємо, що тоді на «Олімпіаштадіоні» в Берліні вони поступилися «Барселоні» — 1:3.