Футбол. Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Матч у відповідь. 10 травня.

 

Роналду, Іско та Каземіро щасливі, бо у фіналі.

 

Фото
realmadrid.com

«Атлетіко» (Іспанія, Мадрид) — «Реал» (Іспанія, Мадрид). 2:1. Голи: Сауль Ньїгес, 12, Грізманн, 16 (п), Іско, 42. Перша зустріч — 0:3.

«Атлетіко»: Облак, Гіменес (Томас, 57), Савич, Годін, Феліпе Луїс, Габі, Сауль Ньїгас, Коке (Корреа, 76), Карраско, Торрес (Гамейро, 56), Грізманн. Тренер — Дієго Сімеоне.

«Реал»: Навас, Даніло, Рамос, Варан, Марсело, Кроос, Каземіро (Васкес, 77), Модрич, Іско (Мората, 88), Бензема (Асенсіо, 76), Роналду. Тренер — Зінедін Зідан.

Рефері — Джюнейт Чакир (Туреччина).

Мадрид. «Вісенте Кальдерон». 53 422 глядачі. 18 градусів.

У дебюті матчу, як то кажуть, у повітрі смаженим запахло. Господарі поля забили два м’ячі і відродили інтригу в протистоянні. Однак під кінець тайму «вершкові» забили свій м’яч, створивши справжній шедевр.

Карім Бензема, немов слаломіст, на фланзі ефектно обіграв одразу трьох футболістів суперника, ввійшов до карного майданчика й зробив передачу в центр на Тоні Крооса. Удар німця Ян Облак відбив, але перед собою, а от Іско проштовхнув м’яч у сітку. В потрібний час і в потрібному місці опинився півоборонець «Реала».

Після перерви господарі доволі багато атакували, мали моменти забити. Але спокійно діяли оборона королівського клубу і його воротар Кейлор Навас.

На останніх хвилинах зустрічі почалася тропічна злива. Либонь, природа так відреагувала на те, що це було останнє мадридське дербі на «Вісенте Кальдерон». Адже легендарний стадіон зруйнують, а на його місці буде парк. Тим часом «Атлетіко» перебереться на перебудований для нього стадіон «Ла-Пейнета» (73 тисячі місць), де вже планує проводити матчі сезону-2017/2018.

«Матрацники» виграли у земляків, але за сумою двох поєдинків переможцем півфінального двобою в столиці Іспанії став «Реал». Саме він у фіналі 3 червня на стадіоні «Мілленіум» у Кардіффі зустрінеться зі знаменитим італійським клубом «Ювентус» (Турин). Можна не сумніватися, що вільних місць на арені, яка вміщує 74 500 глядачів, не буде.