Дорогі наші українські матері!


В українців є чудова традиція в другу неділю травня відзначати День Матері. У цей день матерів вшановують у багатьох країнах вільного світу, адже це — день сім’ї, родини, подяки та любові.


Матір — найважливіша та найближча людина для кожного.


Мати — це наша Берегиня, яка оберігає родину, сімейний затишок і традиції. Матір пов’язана з символом життєдайності, адже саме мати дарує нам життя, завдяки саме їй продовжується наш рід.


Матір є втіленням сили й жертовності. Чого лише вартує народити й виростити дитину, піклуватись про неї? Мати є прикладом безмежної любові та віри.


Дорогі співвітчизники! Пам’ятаймо завжди про ту опіку та добрі справи, які зробили для нас наші матері. Пам’ятаймо про все те хороше і вічне, чого нас навчили наші матусі — мудрості та традицій.


Дякую вам, наші дорогі матері! У цей день хочу побажати вам щастя, сімейного затишку та благополуччя. Нехай ваша родина буде завжди поруч з вами, а ваші діти ніколи не забувають дорогу до рідного 
дому.


Окремо хочу подякувати матерям наших лицарів-захисників. Дякую вам за ваш материнський подвиг! Дякую вам за ваших синів та дочок, які зараз виконують найвищий священний обов’язок для Батьківщини. Ви є прикладом особливої мужності та сили духу.


Слава українським матерям!


Зі святом вас, дорогі наші українки!


Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.