Бокс. Екс-чемпіон світу WBC українець Віктор Постол вважає, що його видатний співвітчизник Володимир Кличко (64-5, 53 КО) проведе реванш із британцем Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО), щоб спробувати завершити кар’єру перемогою й довести свою силу.

— Гадаю, Володя захоче реваншу, — зазначив Постол. — У принципі він гідно провів бій і реально міг його виграти, просто потрібно було добити Джошуа. Цілком можливо, що реванш відбудеться. Після тієї невдачі Кличко міг провести ще один поєдинок, щоб закрити поразку і піти переможцем. Але Володимир не така людина, щоб вибрати слабкого суперника й легко здолати його. Як на мене, він ще раз захоче довести, що він сильний і може перемогти Джошуа. Після цього бою — виграє Кличко чи ні — він скаже: «Все, мою кар’єру завершено».

***

Керівник промоутерської компанії Matchroom Boxіng Едді Гірн так само вірить у можливість бою-реваншу. Він вважає, що Володимир Кличко погодиться на ще один поєдинок проти Ентоні Джошуа. До речі, Гірн уже почав підшуковувати арену під нову подію.

— Сподіваюся, Кличко погодиться на матч-реванш, тому ми вже розглядаємо можливі місця його проведення, — зауважив Едді Гірн. — Стадіон «Мілленіум» у Кардіффі (Велика Британія, Вельс) у листопаді буде зайнятий під регбі, тому, скажімо, 28 жовтня — гарний варіант. Також більша частина грудня вільна, але я не схильний проводити бій так пізно. Зрозуміло, боксери повинні добре відновитися найближчим часом. У Джошуа трохи болить плече, у Кличка є також ушкодження. Є ще час у травні, можливо, на це піде весь червень, а потім хлопці скажуть: «Добре, давайте повернемося до тренувального табору». Навіть якщо вони заїдуть до своїх центрів підготовки в серпні, залишиться майже два місяці для підготовки й наприкінці жовтня можна проводити бій. Для Кардіффа ця дата — гарний варіант. Так, є ще грудень, але я не дуже хочу бою у той час, тому ми думаємо ще й про арени в Лас-Вегасі, Китаї та Дубаї...