Біля розтрощених адміністративних будівель Львова прибрано і чисто. Порядок наводили активісти Євромайдану. Працівники правоохоронних органів повертаються на свої робочі місця. У місті запрацювала лінія екстреного виклику міліції «102». На кожен дзвінок моментально реагують правоохоронці.

Попередня ніч у Львові минула без надзвичайних подій. На вулицях патрулювали понад дві тисячі осіб, серед яких 170 міліціонерів, а також активісти із самооборони, спортсмени, курсанти військових навчальних закладів.

У Залізничному районі зафіксовано лише один напад на таксиста. Грабіжника відразу затримали. У Шевченківському районі намагалися викрасти речі з автомобіля, а у Франківському спробували проникнути в інтерактивний клуб. Йдеться про звичайні побутові злочини. Ситуація у Львові під контролем органів місцевого самоврядування, які користуються авторитетом у населення.

Як розповів «Голосу України» перший заступник голови обласної ради Василь Пісний, на вулиці Винниченка, 16 обладнали спеціальне вікно, куди городяни можуть здати викрадену в райвідділах міліції зброю. Жодних заходів до них не вживатимуть. Уже принесли два пістолети Макарова. Управління СБУ повернулося в захоплені натовпом приміщення на вулиці Винниченка. Тут створена спеціальна «гаряча лінія» (тел. 298-66-22), на яку можна повідомити про злочини та отримати необхідну допомогу. Оперативну інформацію відразу передають у відповідні підрозділи спецслужби.

У понеділок о 10.00 прокурор області Олег Василенко проведе прес-конференцію. Працівники прокуратури теж повернулися в старі приміщення. Проте для їх відновлення необхідні величезні кошти. Для прокуратури області —10 мільйонів гривень.