Туринський «Ювентус» і мадридський «Реал» у суботу, 3 червня, в Кардіффі (Велика Британія) розіграють титул переможця Ліги чемпіонів з футболу. Поєдинок уперше в історії відбудеться під закритим дахом — на стадіоні «Мілленіум». Судитиме зустріч бригада з Німеччини, яку очолює авторитетний рефері Фелікс Брих.


Напередодні матчу до загальної групи «Реала» повернулися Гарет Бейл і Дані Карвагаль. Після півфінальних зустрічей кращим гравцем цієї стадії визнано Даніеля Алвеша...


***


Напередодні від’їзду до Вельсу туринці провели відкрите тренування на «Ювентус Стедіум». Окрім того, відбулася прес-конференція тренера «старої синьйори» Массіміліано Алегрі.


— Нам потрібно з оптимізмом дивитися на цей поєдинок. Але було б не справедливо, коли б я сказав, що ми вважаємося фаворитами зустрічі. Це буде великий фінал, у якому неабияке значення відіграватимуть деталі. Ми віримо, що зможемо привезти трофей до Турина. Я дуже вдячний моїм гравцям за той шлях, котрий вони вже пройшли. Але тепер їм належить зробити останнє зусилля. Ми повинні бути мотивованішими, ніж наш суперник, це важливо, — сказав тренер.