ПРИВІТАННЯ

Шановні друзі!

Сердечно вітаю з професійним святом усіх тих, хто своєю працею кожного дня забезпечує громадянам України доступ до користування одним із найцінніших природних багатств — чистою життєдайною водою.

Своєю наполегливою діяльністю ви послідовно й виважено реалізуєте державну політику у сфері охорони та раціонального використання й відтворення водних ресурсів, розвитку меліорації земель, захисту населених пунктів від шкідливої дії вод і ліквідації її наслідків.

І здобутки галузі — це насамперед результат вашого високого професіоналізму, кропіткої роботи з опанування нових технологій і технічних засобів, підходів до організації праці згідно з вимогами міжнародних стандартів, зрілого почуття відповідальності перед суспільством.

Вірю, що сучасне покоління працівників галузі, використовуючи багаторічний досвід ефективної роботи водогосподарського комплексу, докладе максимум зусиль для подальшого вдосконалення системи управління водними ресурсами, запровадження сучасних технологій їх раціонального використання, охорони і збереження чистої води для майбутніх поколінь.

Щиро бажаю всім вам доброго здоров’я, щастя і благополуччя, подальших успіхів у справі розвитку водного господарства України.

Голова Верховної Ради України
Андрій ПАРУБІЙ.