Дорогі друзі!

Щиро вітаю з Днем міста Славутича.

Чудове сучасне місто з розвинутою інфраструктурою стало рідною оселею для тих, хто тут народився й виріс, хто приїхав на його будівництво, пов’язав з ним своє життя, хто працював і працює на Чорнобильській АЕС.

Сьогодні Славутичу виповнюється 30 років. Для історії це зовсім юний вік, початок великого поступу в майбуття. І нинішнє свято має об’єднати всіх, кому дороге це унікальне українське місто з його затишними кварталами, неповторним національним колоритом та мальовничими парками.

У цей день кожен з вас, шановні городяни, відчуває себе частиною великої родини. Долаючи труднощі, ви своєю щоденною наполегливою працею демонструєте любов до поліського краю, рідного Славутича, прагнете зробити його ошатнішим та заможнішим. Переконаний, це місто може і повинне стати своєрідною соціально-економічною лабораторією України з реструктуризації монопольного виробництва та поширення досвіду створення сучасних містобудівних технологій.

Нехай квітне і розбудовується Славутич, повниться щастям і добром кожний дім. Нових успіхів та перемог, здобутків та ідей!

Зі святом усіх вас!

Голова Верховної Ради України
Андрій ПАРУБІЙ.