Депутати Запорізької міськради підтримали рішення про створення муніципального футбольного клубу. Автори ініціативи у такий спосіб намагаються врятувати місцеву футбольну школу, для якої новостворений «Металург» стане базовим.
Нагадаємо, що в місті згадану назву носять ще два клуби. Той, що фактично загинув через відмову власника продовжувати його фінансування у 2015 році, і той, що нині плентається в кінці турнірної таблиці Другої ліги. Перший, тобто колись доволі грізний клуб Прем’єр-ліги, перебуває на стадії ліквідації, другий зрештою знайшов якось спонсора і навіть часом почав вимучувати перемоги. Чинний «Металург», нагадаємо, відродився винятково завдяки фанатам команди, які в нову команду вклали і сили, і кошти, втім змусити футболістів грати по-людськи поки що не змогли.
І ось на запорізькому футбольному обрії з’явився ще один «Металург». Клуб збираються будувати капітально, через те в турнірі Другої ліги він заграє не раніше 2018 року. Які тепер перспективи нинішньої команди — не відомо...

Запоріжжя.