Бокс. Едді Гірн — промоутер чемпіона світу за версіями ІBF, WBA та ІBO в надважкій вазі британця Ентоні Джошуа — впевнений, що українець Володимир Кличко погодиться на бій-реванш з його клієнтом. І що головною складовою такого його рішення стане фінансова мотивація.
— Ми шукаємо потенційні місця проведення матчу-реваншу, — заявив Едді Гірн. — Насправді команда Кличка не обмежена якоюсь датою відповіді нам. Отже, націлюємося на реванш. Доки Кличко не розвернеться і не скаже: «Ні, все, я йду», — ми мчимо до нього на всіх парах.
Керуючий директор Klіtschko Management Group Бернд Бенте цього тижня зустрічатиметься з Володимиром щодо пропозицій з боку різних арен.
— Гроші в матчі-реванші будуть настільки величезні, що я не бачу, як Кличко може відмовитися від них, — сказав Бернд Бенте. — Та навіть якщо абстрагуватися від грошей, думаю, Володимир і так прагне реваншу, враховуючи, що він мало не нокаутував Джошуа у 5-му і 6-му раундах. Багато людей його хвалили за такий бій, тож чому б не провести реванш?..