Хокей. У сезоні-2017/18 в УХЛ зіграють 8 клубів, гравці в яких будуть не старші ніж 1993 року народження. Про це стало відомо на засіданні клубів, на якому було ухвалено кілька важливих рішень щодо подальшого існування ліги.

Було вирішено, що з наступного сезону у чемпіонаті України під егідою УХЛ зіграють вісім клубів: «Донбас» (Донецьк), ХК «Кременчук», «Кривбас» (Кривий Ріг), «Дженералз» (Київ), «Білий Барс» (Біла Церква), «Галицькі Леви» (Новояворівськ), «Динамо» (Харків), ХК «Дніпро».

Також сьогодні обговорюється можливість заявити до УХЛ київський «Сокіл» і клуб з Одеси.

Було ухвалено рішення кардинально омолодити лігу. Кістяк команд становитимуть гравці від 1997 року народження та молодші. При цьому клубам можна буде заявити лише п’ять гравців віком від 1993-го (включно) до 1997 року народження.

Гравці, старші ніж 1993 року народження, участі в Українській хокейній лізі брати не мають права. Клубам також дозволять дозаявити п’ятьох легіонерів, але також не старших ніж 1993 року народження.

До плей-оф за підсумками сезону вийдуть шість колективів. Дві команди — безпосередньо у півфінал, ще чотири клуби зіграють чвертьфінальні серії до двох перемог. Півфінали триватимуть або до трьох, або до чотирьох перемог, фінал — до чотирьох.