Під час перебування у Вашингтоні голова українського парламенту планує здійснити низку зустрічей високого рівня. Програмою візиту, зокрема, передбачено зустріч зі Спікером Палати представників Конгресу США Полом Раяном, співголовою Комітету з питань збройних сил Палати представників Адамом Смітом, головою Комітету з питань збройних сил Палати представників Маком Торнберрі, співголовою Комітету закордонних справ Палати представників Еліотом Енгелем та головою Республіканської більшості у Палаті представників Кевіном МакКарті.


Крім того, в Конгресі США з нагоди 20-річчя Конгресового українського кокусу відбудеться урочистий захід у рамках Українських днів та зустріч з членами Сенатського українського кокусу.


Голова Верховної Ради візьме участь у конференції «П’ятий щорічний саміт робочої групи Україна—США: надання Україні щорічного звіту про успішність», зустрінеться з головою Комітету з питань збройних сил Сенату Джоном Маккейном та співголовою Комітету з питань збройних сил Сенату Джеком Рідом.


Також заплановано Церемонію вшанування жертв Голодомору за участю представників української громади в США під час відвідання Меморіалу пам’яті жертв Голодомору-Геноциду 1932—1933 років в Україні.


Прес-служба апарату Верховної Ради України.