Львівські «Карпати» буцімто призначили новим виконавчим директором 30-річного аргентинця Даріо Друді. Про це клуб повідомив на своїй офіційній сторінці у Твіттері. Деталі угоди поки що невідомі, але вже найближчим часом, сподіватимемося, львів’яни офіційно представлять Друді і розкажуть усі деталі договору з аргентинським фахівцем.

Як відомо, для Даріо Друді це своєрідне повернення в Україну. Вперше він приїхав до нашої країни в липні 2016 року і увійшов до тренерського штабу «Зірки» (Кропивницький). Через певний час аргентинця призначили виконувачем обов’язків тренера команди. Однак пробув на цій посаді він недовго. Взимку Даріо опинився в «Монако», де став одним із тренерів команди. І в тому, що «князівський клуб» завоював золоті медалі чемпіонату Франції, є заслуга Друді.

***

А от наставник «Карпат» 51-річний білорус Олег Дулуб, до якого з пошаною ставляться гравці і якому симпатизують уболівальники, залишає Львів і повертається до Білорусі. Сам Олег Анатолійович розповів, що між ним і керівництвом «левів» немає жодного непорозуміння. До такого кроку його змусили сімейні обставини. Виявляється, сталася значна подія — його донька, котра мешкає в США, народила двох дівчаток, тому дружина тренера вирушає за океан.

— У мене є ще й син, — поділився тренер. — Він випускник і вступатиме до університету в Польщі. І не зможе обійтись без моєї допомоги. Отже, на місяць-півтора я точно випаду з робочого графіка. Сумніваюся, що команда чекатиме, поки я перейматимуся особистими проблемами. Думаю, людина, яка готуватиме «Карпати» на зборах, тренуватиме їх і надалі.

Як зізнався Олег Анатолійович у розмові з журналістами, він із дитинства вболіває за київське «Динамо». Такої прихильності він не змінює й тепер.