Гандбол. Чоловіча збірна України в Сумах зіграла внічию з командою Македонії (27:27) в поєдинку передостаннього туру відбору на чемпіонат Європи-2018. Наша команда поступалася протягом більшої частини матчу. Весь другий тайм став безперервною гонитвою за македонцями, які вели перед у чотири м’ячі.

Кілька разів господарі скорочували відставання до мінімуму, але їм ніяк не вдавалося зрівняти рахунок. Та наполегливість таки принесла плоди: після передачі Олександра Южбабенка неймовірний гол із лінії провів Захар Денисов. Він закинув у падінні, перебуваючи спиною до воріт — 27:27!

Але, щоб утримати нічийний рахунок, знадобився ще один подвиг. Його здійснив воротар Ігор Чуприна, котрий парирував кидок упритул на останніх секундах зустрічі, коли наші грали в меншості.

Завтра в останньому турі українці на виїзді зіграють проти Ісландії. Перемога виведе гостей на Євро. Нам також підійде нічия, але якщо Македонія вдома програє Чехії. А поки що лідирує Чехія — 6 очок, Македонія та Україна мають по 5, Ісландія — 4.