Якось непомітно донецький футбольний клуб «Олімпік» за останні півроку став своїм на столичному стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. От і матчі Ліги Європи колектив із Донецька проводитиме саме на динамівській арені. Про це повідомив президент «Олімпіка» Владислав Гельзін.
До речі, на стадіоні «Динамо» вже певний час відбувається серйозна реконструкція, приурочена до вище згаданих подій. Зокрема, господарі споруди міняють крісла для глядачів. І головне — буде нове поле.
А тим часом футболісти «Олімпіка» вийшли з відпустки. Поки що команда тренуватиметься в Києві. А за тиждень переїде на колишню базу «Металіста» у Високому під Харковом, де і проведе основну частину підготовки до майбутнього сезону.

***

Після відпочинку зібралося і київське «Динамо». Відбулося перше заняття команди під орудою нового наставника Олександра Хацкевича і його помічників — Олега Лужного та Максима Шацьких.
Серед 18 футболістів, які до 25 червня включно готуватимуться на клубній базі в Конча-Заспі, — нападник Артем Кравець, котрий повернувся з оренди, а також півоборонець Олег Гусєв, який підписав із «Динамо» однорічний контракт.
Сербський оборонець Александр Пантич уже з’явився в динамівському таборі, а ще через кілька днів до основної групи приєднаються гравці, які перебували у збірних своїх країн. Це українці Андрій Ярмоленко, Артем Бєсєдін, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук, Микола Морозюк і Віктор Циганков, хорват Домагой Віда, угорець Тамаш Кадар і білорус Микита Корзун.
А 26 червня «Динамо» вилетить до Австрії на тренувальний збір.