Футбол. Генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко заявив, що його клуб не має жодного стосунку до новоствореного СК «Дніпро-1»:
— Керівництво «Дніпра» не має жодного стосунку до СК» Дніпро-1». Щодо нашої команди, то на сьогодні її продовжує очолювати Дмитро Михайленко. Якщо він із якихось причин відмовиться продовжувати співпрацю, тоді, звичайно, ми шукатимемо заміну.
Через те, що ми обмежені в плані комплектації складу, в таких умовах завдання «Дніпра» — боротися за перемогу в кожному матчі і сподіватися на зростання майстерності футболістів...
Нагадаємо, що команда за підсумками минулого сезону вилетіла до Першої ліги, але ФІФА відправила «Дніпро» на дивізіон нижче за борги перед тренерським штабом іспанця Гуанде Рамоса.

***

Один із засновників СК «Дніпро-1» Роман Зозуля категорично заявив, що цей клуб стане наступником ФК «Дніпро», бо тому недовго залишилося існувати.
А от ультраси «Дніпра» протилежної думки. Вони вже встигли запевнити, що не збираються підтримувати СК «Дніпро-1», а до останнього подиху вболіватимуть за «Дніпро», адже це — єдина команда для них...
Що тут можна сказати? Це дуже серйозна заява. Адже без належної підтримки трибун — потужної й організованої — сподіватися на значні досягнення просто несерйозно.