На арені імені Лобановського почали монтувати нові сидіння (синій колір збережено). Незмінними залишаться тільки центральні сектори. Вже готові відкидні сидіння є дуже зручними й не викликають жодних нарікань.
Незабаром почнуть укладати нові бігові доріжки італійського виробництва, які матимуть біло-синє забарвлення.
Будівельники роблять усе можливе, аби завершити ремонтні роботи до старту нового сезону, який розпочнеться майже за два тижні — перший тур чемпіонату в Прем’єр-лізі заплановано на 16 липня (базовий день).
Відзначимо, що у разі завершення реконструкції стадіону до початку чемпіонату країни свій матч першого туру на стадіоні імені Лобановського може провести київське «Динамо».
Як відомо, кияни розпочнуть новий сезон в УПЛ домашнім матчем проти «Чорноморця», який відбудеться 19 липня у зв’язку з участю «Динамо» у поєдинку за Суперкубок України.
Нагадаємо, проведення зустрічі «Динамо» — «Чорноморець» на столичному НСК «Олімпійський» під питанням у зв’язку з концертом на арені відомого британського гурту «Depeche Mode».
У разі перенесення матчу на стадіон імені Лобановського не діятиме покарання «Динамо» у вигляді проведення зустрічі без глядачів, оскільки ця санкція застосована саме до поєдинку динамівців на «Олімпійському». Отже, без глядачів може відбутися матч третього туру «Динамо» — «Карпати».