Футбол. Контрольний матч на зборі в Австрії. 4 червня.
«Динамо» (Україна, Київ) — «Габала» (Азербайджан). 2:1. Голи: Хльобас, 13, 56, Елвін Маммадов, 86.
«Динамо»: Коваль (Бущан, 46), Тимчик, Пантич, Кадар, Очігава (Михайличенко, 30), Рибалка, Корзун, Циганков (Гонсалес, 69), Гармаш (Яремчук, 65), Гусєв (Антунеш,65), Хльобас (Мбокані, 65). Тренер — Олександр Хацкевич.
«Габала»: Безотосний (Агіль Маммадов, 62), Станкович, Вернидуб, Аббасов, Курбанов, Абдулаєв (Рамалданов, 29), Гусейнов, Озобич, Гаві Ернандес, Галлідей, Жозеф-Монроз (Дабо, 46). У другому таймі грали також Алієв, Елвін Маммадов і Коне. Тренер — Роман Григорчук.
Срібні призери чемпіонатів України та Азербайджану змагалися за спекотної погоди (27 градусів). Але пересувалися полем доволі швидко. Динамівці грали першим номером, а підопічні українського тренера Романа Григорчука діяли чіпко і намагалися контратакувати. Але попереду «Габалі» мало що вдавалося. Лише один по-справжньому гострий момент вона створила під кінець зустрічі, і він завершився голом.
У складі «Динамо» попереду виділявся Дмитро Хльобас, котрий забив два м’ячі нашому співвітчизнику Дмитрові Безотосному. У складі суперника весь матч провів також син тренера луганської «Зорі» Юрія Вернидуба — Віталій.
Варто відзначити, що в складі «Динамо» після понад дворічного (26 місяців) перебування в оренді в англійських клубах з’явився колоритний конголезький форвард Дьємерсі Мбокані. Яка його доля в нинішньому складі динамівців? Про це поки що сказати важко. Треба насамперед знати про наміри керівництва клубу щодо цього виконавця і про плани самого футболіста.
Цього разу Олександр Хацкевич дав відпочити Андрію Ярмоленку, Миколі Морозюку, Артему Бєсєдіну, Євгену Хачеріді, Сергію Сидорчуку, Домагою Віді, Андрію Шепелєву.