З нагоди Міжнародного дня спортивного журналіста на одному з тренувальних полів реконструйованого НТК імені Віктора Баннікова відбувся товариський матч між командою ФФУ та збірною спортивних журналістів.

Попри доволі солідну підсумкову перевагу в рахунку (7:2), перемога представникам ЗМІ, команду яких підсилили екс-гравці національної збірної України В’ячеслав Шевчук та Едуард Цихмейструк (обидва тепер експерти футбольних програм), далася непросто.

Команда ФФУ, у складі якої на поле виходили президент ФФУ народний депутат України Андрій Павелко, перший віце-президент Вадим Костюченко, віце-президенти Олег Собуцький та Андрій Мацола, тренер збірної України U-17 Сергій Попов, екс-гравець національної збірної, а тепер експерт на каналі «2+2» Сергій Нагорняк, дала журналістам справжній бій. І якби не вдала гра воротаря номінальних гостей Максима Сухенка, якого в підсумку було визнано найкращим голкіпером матчу, рахунок зустрічі міг би бути інший.

Переможених та переможців, як відомо, в таких поєдинках не буває. Та ніхто з учасників та гостей свята не пішов без подарунків із гостинного Будинку футболу, де вже після матчу відбулося неформальне спілкування керівників ФФУ, журналістів та зірок українського футболу.