Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на чолі делегації Північноатлантичної ради альянсу разом з керівником Військового комітету НАТО перебуватиме з одноденним візитом в Україні 10 липня поточного року.


Програма делегації Північноатлантичної ради передбачає двосторонню зустріч Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга з Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, виступ Генерального секретаря НАТО перед народними депутатами у сесійній залі та зустріч із керівниками фракцій і головами комітетів, що долучені до євроатлантичної інтеграції, повідомили у прес-службі апарату Верховної Ради.
Також 10 липня цього року у Києві під головуванням Президента Петра Порошенка відбудеться засідання Комісії Україна—НАТО. Цей захід буде проведено в рамках візиту в Україну делегації Північноатлантичної ради альянсу, який приурочено до 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО.
Цього ж дня відбудеться зустріч Президента Петра Порошенка з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

 

ДОВІДКОВО

До складу делегації входять 29 послів Північноатлантичної ради, 22 особи супроводу послів, представники Міжнародного секретаріату НАТО та представники Міжнародного військового секретаріату НАТО.