Футбол. Австрія. Контрольний матч. 9 липня.
«Динамо» (Україна, Київ) — «Спарта» (Чехія, Прага). 4:1. Голи: Ярмоленко, 5, Циганков, 33, Гармаш, 51, Мбокані, 70 — Фрідек, 12.
«Динамо»: Рудько, Морозюк, Хачеріді, Віда, Антунеш, Сидорчук, Гармаш (Мораес, 77), Ярмоленко (Михайличенко, 83), Циганков (Гонсалес, 62), Буяльський (Корзун, 69), Мбокані. Тренер — Олександр Хацкевич.
Шостий і останній спаринг на зборі в Австрії динамівці провели проти празької «Спарти» — бронзового призера останнього чемпіонату Чехії. Перевага киян над серйозним суперником була незаперечною. Це і вилилося в результат протистояння.
Отже, в шести поєдинках кияни здобули п’ять перемог і один матч звели внічию, забили 16 м’ячів, а пропустили лише три. Але команді та її прихильникам не варто надто втішатися. Адже попереду у «Динамо» дуже складні поєдинки.
Зокрема, треба провести два матчі проти свого одвічного суперника «Шахтаря»: за Суперкубок України 15 липня в Одесі і зустріч другого туру чемпіонату УПЛ у Харкові (базовий день 22 липня). А там настане час відбірних поєдинків Ліги чемпіонів. Ото і буде справжня перевірка.
А поки що динамівці та їхні тренери з відчуттям добре виконаної підготовчої роботи повернулися до України.