Шановний Юрію Романовичу!
Насамперед висловлюю Вам свою глибоку повагу та захоплення Вашою відданістю й громадською позицією. Ваш шлях є гарним прикладом для наслідування для багатьох поколінь.
Однак дуже прикрим є те, що Ваше шановане ім’я використовується нечистими на руку ділками, а інформація Вам доноситься у викривленому вигляді та в повній мірі є неправдивою.
Так, останні кілька місяців від Вашого імені на адресу Департаменту з питань архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) надходять абсолютно ідентичні звернення з приводу нібито незаконного будівництва багатоквартирного житлового будинку з паркінгом за адресою: м. Київ, вул. Редутна, 32.
Зокрема, мають місце посилання на те, що за вказаною адресою будівництво здійснюється без відповідних дозволів, із грубим порушенням чинного законодавства, а будівельні роботи призводять до пошкодження споруд на суміжних земельних ділянках.
Також у Ваших зверненнях є посилання на те, що про вказані факти повідомляють нібито місцеві жителі — мешканці вулиці Редутної. Це є дуже дивною обставиною, оскільки здійсненню будівельних робіт за адресою: м. Київ, вул. Редутна, 32, передувало отримання згоди від мешканців сусідніх земельних ділянок.
Створюється враження, що саме використовуючи Ваше чесне і відоме ім’я, окремі особи в такий спосіб намагаються заволодіти комерційною інформацією та технічною документацією про об’єкт будівництва з метою подальшого її використання з особистою метою. Бо як іще можна пояснити той факт, що відповідь на Ваше звернення має бути надіслано не на Вашу офіційну електронну адресу та адресу Вашої громадської приймальні, а на невідому зареєстровану електронну адресу.
Беручи до уваги вказане, виражаючи глибоку шану та повагу до Вас як Особистості, з метою розв’язання цієї ситуації та заявляючи про свою відкритість і законність своїх дій, запрошую Вас у зручний для Вас час на об’єкт будівництва, розташований за адресою: м. Київ, вул. Редутна, 32, з метою представлення Вам усіх дозвільних документів та ознайомлення з ходом будівництва.
З метою забезпечення повної прозорості та відкритості пропонуємо провести згадану зустріч із залученням представників громадськості та ЗМІ.
Сподіваюсь, що Ви знайдете час для проведення зустрічі, яка, на моє стійке переконання, покладе край інсинуаціям навколо Вашого чесного імені та надасть можливість встановити справедливість і запобігти спробам рейдерських дій за Вашою спиною.

З глибокою повагою та надією на співпрацю 
Т. С. ПОНОМАРЕНКО.