Бокс. Для 29-річного чемпіона WBO у другій напівлегкій вазі українця Василя Ломаченка (8-1, 6 КО) бій з на рік старшим колумбійцем Мігелем Марріагою (24-2, 20 КО) дуже важливий.
— Я радий знову вийти в ринг і з нетерпінням чекаю 5 серпня, -сказав Василь. — Хочу показати всі свої вміння. Цей бій — мій наступний крок на шляху до звання кращого боксера світу незалежно від вагової категорії. Я готовий проводити бої кожні два місяці, якщо Top Rank зможе мені це організувати.

***

Стали відомі дата і місце проведення бою за звання обов’язкового претендента на титул чемпіона світу за версією ІBF в середній вазі між 31-річним українцем Сергієм Дерев’янченком із Феодосії (8-0, 8 КО) та 33-річним Туреано Джонсоном із Багамських островів (20-1, 14 KO).
Цей поєдинок відбудеться 25 серпня в Майамі, штат Оклагома, США. Переможець має виявити обов’язкового претендента на поєдинок із чемпіоном світу за версіями WBС, WBA, ІBF 33-річним казахстанцем Геннадієм Головкіним.

***

Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (13-0, 11 КО) наступний поєдинок проведе 19 серпня в Лінкольні, штат Небраска, на «Піннакл Банк Арені» проти американця Крейга Бейкера (17-1, 13 КО). Поєдинок триватиме 10 раундів і відбудеться в андеркарді об’єднавчого бою у першій навпівсередній вазі між чемпіоном WBO і WBC американцем Теренсом Кроуфордом і чемпіоном WBA, ІBF, ІBO Джуліусом Індонго з Намібії. Той вечір боксу транслюватиме ESPN.