«Вимагаємо негайно припинити братовбивство!»
 
У країні сталося найстрашніше — розпочалася громадянська війна. Поки політики виголошують гнівні промови з високих трибун та телеекранів, у країні триває вакханалія вбивств. Наші співвітчизники з обох сторін барикад вбивають і калічать один одного.
Тривають погроми, горить Київ.
Те, що відбувається сьогодні, — це вина антинародної політики влади, недолугих дій опозиції. На вулицях українських міст гинуть наші діти, батьки, брати і сестри.
Народна партія висловлює співчуття рідним та близьким усіх, хто постраждав під час громадянського конфлікту.
Звертаємося до всіх, кому дорога Україна: народних депутатів і лідерів громадської думки, конструктивно налаштованих представників влади і опозиції. У цей трагічний час забудьмо про власні амбіції. Закликаємо зібратися у Верховній Раді України, щоб спільними зусиллями припинити братовбивчу війну, засудити заклики псевдодемократів до федералізму, зберегти Україну як суверенну державу.
Вважаємо, що своє вагоме слово має сказати світова спільнота. Об’єктивна оцінка нею подій в Україні змусить замислитися деякі гарячі голови. Вимагаємо проведення круглого столу з питань урегулювання кризи в нашій країні за участю представників світового співтовариства!
 
Політвиконком Народної партії.