Бокс. Реванш Володимира Кличка й Ентоні Джошуа може відбутися у листопаді цього року на арені в Лас-Вегасі (США). Про це натякнув віце-президент американського телеканалу Showtіme Стівен Еспіноза:
«Наступний бій Ентоні Джошуа буде підтверджено дуже скоро. Чекаємо, що це буде поєдинок з Кличком у листопаді на арені Лас-Вегаса».


У таборі Володимира Кличка поки що далекі від прогнозів на бій з Джошуа, оскільки український боксер досі не визначився, чи хоче він цього поєдинку. Про це у відеоінтерв’ю Seconds Out сказав виконавчий директор промоутерської компанії братів Кличків «K2 Promotіons» Том Леффлер:


«Володимир ще не ухвалив рішення щодо реваншу. Особисто я хотів би побачити бій-реванш двох найкращих суперважковаговиків світу в Лас-Вегасі. Адже, враховуючи те, що в першій зустрічі Володимир показав свій найкращий бокс за останні роки, гадаю, він може виграти в матчі-реванші».


Щоправда, Леффлер наголосив, що, мовляв, не за ним буде останнє слово. Адже не йому виходити в ринг проти Ентоні Джошуа.