ФК «Динамо» (Київ) заявив для участі у матчах третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Янг Бойз» (Швейцарія, Берн) за списком «А» 23 футболістів.

Воротарі: 1. Георгій Бущан, 35. Максим Коваль, 72. Артур Рудько.

Оборонці: 4. Александар Пантич, 5. Віторіну Антунеш, 9. Микола Морозюк, 14. Зураб Очигава, 24. Домагой Віда, 26. Микита Бурда, 34. Євген Хачеріді, 44. Тамаш Кадар, 94. Томаш Кендзьора.

Півоборонці: 16. Сергій Сидорчук, 17. Сергій Рибалка,18. Микита Корзун, 19. Денис Гармаш, 20. Олег Гусєв, 25. Дерліс Гонсалес, 29. Віталій Буяльський.

Нападники: 10. Андрій Ярмоленко, 11. Жуніор Мораес, 22. Артем Кравець, 70. Дьємерсі Мбокані.

Також за списком «В» ФК «Динамо» може дозаявити гравців, які народилися після 1 січня 1996 року, не пізніш як за добу до початку матчу з «Янг Бойз».

***

У ЗМІ з’явилася інформація, що нібито кияни домовилися про трансфер лівого оборонця збірної Румунії та бухарестського «Динамо» — 23-річного Стеліано Філіпа. Але директор клубу Іонел Денчулеску спростував факт домовленості.

«Поки що тільки тривають дискусії, — сказав він. — Я вважаю, що вартість Філіпа вища за 800 тисяч євро. Клуб може отримати за нього більше грошей, але нині у нас немає конкретних пропозицій щодо жодного з наших гравців. Окрім київського клубу, до Філіпа є інтерес ще й у команди з непоганого західного чемпіонату». Ці слова директора наводить Dіgі Sport.

А от нападник Дмитро Хльобас точно пішов в оренду до мінського «Динамо», де вже успішно виступає український півоборонець Олександр Нойок.

І насамкінець про телетрансляцію першого матчу «Динамо» — «Янг Бойз» 26 липня. Її покаже канал «2+2». Початок о 19:25.