Відновлювальні роботи в Балаклії необхідно завершити до початку опалювального сезону. Таке завдання поставила перед будівельниками голова Харківської ОДА Юлія Світлична під час наради з проблем ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла в місті після вибуху на військовому арсеналі.
— Це стосується і ремонтних робіт, і переведення житлового фонду на індивідуальне опалення, — наголосила очільниця області. — Мешканці Балаклії мають зустріти зиму в теплих будинках: з опаленням і якісним ремонтом. У вересні все має бути готово.
Нагадаємо, у результаті надзвичайної ситуації 23 березня 2017 року на 65-му арсеналі в Балаклії було зруйновано й пошкоджено 392 об’єкти (житлові будинки, будинки соціальної, освітньої та промислової сфер). Кабмін на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації виділив 145 мільйонів гривень, з резервного фонду обласного бюджету надійшло ще 10 мільйонів. Для надання матеріальної допомоги потерпілим з обласного бюджету було виділено 30 мільйонів гривень, з районного — 5 мільйонів, з міського — 4,5 мільйона гривень.