Хокей. НХЛ підтвердила, що не має наміру відпускати своїх гравців на Олімпійські ігри-2018. Про це заявив віце-президент НХЛ Білл Дейлі:

«Немає жодних альтернативних календарів сезону. Участь гравців НХЛ в Олімпіаді-2018 не є реальним варіантом. Думаю, незабаром піде офіційна заява Міжнародної федерації хокею та окремих країн з цього приводу».

Навесні Національна хокейна ліга зробила заяву, що їй не вдалося досягти домовленості з Міжнародним олімпійським комітетом (МОК) щодо покриття витрат ліги на участь її гравців на Іграх у Пхьончхані (Республіка Корея). Змагання відбудуться з 5 по 26 лютого.

Після цього НХЛ опублікувала календар на сезон 2017/18 без тритижневої паузи на участь її гравців на Олімпійських іграх. А збірна Канади, враховуючи ці обставини, вирішила не зволікати і заявила, що набиратиме гравців із 30 команд Американської хокейної ліги, які не мають контрактів із НХЛ. Цю інформацію підтвердив президент АХЛ Девід Ендрюс. Також запросять канадських хокеїстів, котрі виступають у європейських клубах.