Ліга Європи. 3-й відбірний раунд. 27 липня.
«Астра» (Румунія, Джурджу) — «Олександрія» (Україна). 0:0.
«Астра»: Ілієв, Белу-Іордаке, Бежан, Польчак, Стан, Нікоаре, Мрзляк, Дандя, Георге (Маркіньос, 55), Чіпірліу (Ле Таллек, 56), Іоніце (Балауре, 78). Тренер — Едвард Йорданеску.
«Олександрія»: Паньків, Чеботаєв, Басов, Гітченко, Бацула, Банада, Запоражан, Грицук (Пономар, 66), Старенький (Бондаренко, 79), Сітало, Полярус (Цуріков, 70). Тренер — Володимир Шаран.
Вилучено Басова, 78 (друге попередження).
Рефері — Димитар Мецкаровський (Македонія).
Джурджу. «Марін Анастасовічі».
Звичайно, шкода, що наша команда не забила бодай гол, але добре, що не пропустила. Сподіватимемося, що за тиждень «Олександрія» матиме ще кращу готовність. І вона неодмінно підбере ключі до воріт «Астри». Здолати цю команду цілком до снаги підопічним Володимира Шарана.
Cам тренер так прокоментував зустріч:
— У принципі, була важка та рівна гра. Мало було гольових моментів, але у першому таймі ми дещо переважали суперника. Друга половина була рівною. А після вилучення Басова вже більше гострих моментів виникало біля наших воріт.
Хочу подякувати підопічним за самовіддачу, організовані та дисципліновані дії в обороні. А от рахунок 0:0 — дуже слизький результат. Тому вдома насамперед треба буде забивати...