Дорогі воїни та ветерани!


Щиро вітаю українських десантників із професійним святом — Днем високомобільних десантних військ.


Від усієї душі дякую нашим спецпризначенцям, які сьогодні жертовно захищають Незалежність України на передовій у двобої з окупаційною армією путінської Росії.


Саме українські десантники одними з перших рушили на фронт україно-російської війни на Донбасі у 2014 році.


Під час російської агресії на Донбасі і в Криму наші воїни проводили надзвичайно складні бойові операції на передовій та у ворожому тилу. Нагадаю лише кілька славетних сторінок з історії українських десантників — легендарний рейд 2014 року та героїчні бої за Донецький, Луганський та Краматорський аеропорти.


Бійці українських ВДВ відмінно зарекомендували себе у миротворчих місіях у Югославії, Іраці, Сьєрра-Леоне, Косовому, Ліберії, здобувши заслужену славу та повагу серед колег з армій всього світу.


Гасло наших десантників «Ніхто крім нас» нехай завжди віддзеркалює вашу виняткову роль у виконанні найскладніших бойових завдань у захисті Батьківщини. 2 серпня стало не лише святом, а й днем пам’яті про загиблих героїв-десантників, які поклали своє життя за Незалежність України у новітній україно-російській війні. Вічна слава і вічна пам’ять героям!


Дорогі десантники! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, успіхів у службі, Божого заступництва та перемог!


Слава Україні!


Андрій ПАРУБІЙ.