Футбол. Сьогодні в Берні на «Стад де Суїсс» о 21:00 за київським часом розпочнеться матч третього раунду Ліги чемпіонів між місцевим клубом «Янг Бойз» і київським «Динамо». Тиждень тому в Києві динамівці виграли в цього суперника — 3:1.
Перед повторною зустріччю з киянами швейцарський клуб провів генеральну репетицію. У матчі другого туру національного чемпіонату «Янг Бойз» у Цюриху розгромив «Грассгоппер» — 4:0. У першому таймі рахунок відкрив Фасснагт, замкнувши в дотик подачу з лівого флангу. Побиття господарів продовжилося після перерви — спочатку після прострілу Раві з правого флангу оборонець «Грассгопперса» зрізав м’яча у власні ворота, а згодом Нсаме і знову Фасснагт довели свою велику перевагу.
Поєдинок проти «коників» «Янг Бойз» провів у такому складі: фон Балльмос (Волфлі, 38), Мбабу, Нугу, фон Берген, Лотомба, Раві (Шик, 77), Бертоне, Соу (Ебішер, 80), Фасснагт, Нсаме, Ассале.
До речі, за цим матчем на стадіоні у Цюріху спостерігав Олексій Михайличенко. І, зрозуміло, отримав достатньо інформації про сьогоднішній стан футболістів «Янг Бойз».
Динамівці вчора прилетіли до аеропорту Мюльгаузена, що поблизу Базеля, а потім переїхали до Берна, де оселилися в п’ятизірковому готелі Bellevue Palace Hotel.
У складі команди: воротарі — Максим Коваль, Артур Рудько, Георгій Бущан; оборонці — Томаш Кендзьора, Євген Хачеріді, Александр Пантич, Микола Морозюк, Тамаш Кадар, Домагой Віда; півоборонці — Володимир Шепелєв, Віктор Циганков, Микита Корзун, Сергій Сидорчук, Дерліс Гонсалес, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Олег Гусєв; нападники — Андрій Ярмоленко, Артем Бєсєдін, Дьємерсі Мбокані, Артем Кравець.
Увечері Олександр Хацкевич зустрічався з журналістами. А футболісти «Динамо» провели тренування.
Трансляцію матчу «Янг Бойз» — «Динамо» наживу вестиме телеканал «2+2».

***

Футбольні події за участю українських команд продовжаться завтра в іншому турнірі — Лізі Європи (також третій відбірний раунд).
Донецький «Олімпік» гратиме в грецькому місті Салоніки проти клубу ПАОК (початок зустрічі о 21:00). Нагадаємо, що в Києві команди розійшлися миром — 1:1.
Матч у відповідь обслуговуватиме бригада арбітрів із Болгарії. Рефері — Івайло Стоянов, котрий ще не працював на матчах українських команд в єврокубках. Асистенти — Іво Колев і Веселін Добріянов. Четвертий арбітр — Стефан Апостолов.
Пряма телетрансляція на каналі «Футбол-1».

***

«Олександрія» на своєму КСК «Ніка» приймає румунський клуб «Астра». Як відомо, поєдинок у місті Джурджу завершився без забитих м’ячів — 0:0. Зрозуміло, цей результат дає нам певні підстави сподіватися на те, що український клуб зможе вирішити завдання і вийде до раунду плей-оф.
Але це лише за тих умов, коли олександрійські футболісти дуже серйозно поставляться до суперника. Їхній наставник Володимир Шаран добре усвідомлює серйозність ситуації. Про це він уже неодноразово заявляв, спілкуючись із представниками ЗМІ. Сподіваємося, що тренер і його помічники знайдуть потрібні слова для підняття бойового духу колективу.
Телетрансляція на каналі «Футбол-2». Початок о 20:00.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.