Футбол. Екс-оборонець «Дніпра» та німецького «Дармштадта», гравець національної збірної України 32-річний Артем Федецький знову виступатиме у львівських «Карпатах». Контракт підписано терміном на два роки. Артем гратиме під звичним 44-м номером.


Варто зазначити, що Федецький уже виступав за «Карпати». У період з 2009-го по 2012 рік Артем провів у складі «левів» 75 матчів. Раніше він відмовився переходити до польського клубу «Термаліка» та ізраїльського «Маккабі» (Хайфа).


А тим часом керівництво «Карпат» готове піти на жорсткі міри стосовно гравців команди через невтішні результати. Боси львівського клубу оштрафують футболістів на половину місячної зарплатні, якщо їм не вдасться обіграти у найближчому матчі «Сталь» із Кам’янського.


Тренер «левів» іспанець Сергіо Наварро зустрічався з почесним президентом клубу Петром Демінським. І його попередили, що в разі невдалого матчу зі «Сталлю» в наступному турі він може позбутися посади.


Після трьох турів поточного чемпіонату УПЛ львів’яни здобули лише очко, зігравши внічию із «Зіркою». Після цього «леви» поступились «Ворсклі» (1:3) та «Динамо» (0:5). Матч четвертого туру «Карпати» — «Сталь» відбудеться 5 серпня. Початок о 17:00.


Зазначимо, що кам’янці цього сезону програли в гострому поєдинку лише «Шахтарю» (1:2). І перемогли «Чорноморець» (1:0) та «Зорю» (1:0).