ПАОК (Греція, Салоніки) — «Олімпік» (Україна, Донецьк). 2:0. Голи: Мак, 24, Цимірот, 45. Перший матч — 1:1.


ПАОК: Рей, Матос, Варела, Креспо, Леовац, Каньяс (Шахов, 72), Цимірот, Кампуш (Пелкас, 81), Бісесвар (Енріке, 66), Мак, Прийович. Тренер — Александр Станоєвич.


«Олімпік»: Махарадзе, Лук’янчук (Мігунов, 46), Кравченко, Шабанов, Немчанінов, Богданов, Цимбалюк, Хомутов (Сондей, 61), Шестаков, Моха, Біленький (Михальов, 71). Тренер — Роман Санжар.


Рефері — Івайло Стоянов (Болгарія).


Салоніки. «Тумба». 33 градуси.


Звичайно, ми десь у глибині душі плекали надію, що «Олімпік» подарує нам диво. Адже не такий уже непереможний ПАОК. В окремих епізодах український клуб навіть володів ініціативою, особливо в другому таймі. Створив кілька гострих моментів, але, на жаль, не скористався ними.


Грецька команда виявилася удачливішою, і вона продовжить виступи в турнірі. Але не забуватимемо, що «Олімпік» — дебютант євротурнірів. І вже здобутий досвід неодмінно стане йому в пригоді.


* * *


Ньйон (Швейцарія). Тут відбулося жеребкування пар плей-оф раунду Ліги Європи (матчі відбудуться 17 і 24 серпня). Отримали суперників і наші клуби: «Марітіму» (Португалія, Фуншал) — «Динамо» (Україна, Київ); БАТЕ (Білорусь, Борисов) — «Олександрія» (Україна).