Футбол. Схоже, півоборонець збірної України Руслан Ротань поступово приживається в празькій «Славії». Йому постійно довіряють місце в стартовому складі. Звичайно, це додає настрою Русланові. Але він не забуває про українські справи. Днями Ротань заявив, що в його серці тільки один «Дніпро», і він не розуміє дій президента свого колишнього клубу:
— «Дніпро-1» не має жодного стосунку до «Дніпра», в якому я грав, для мене іншого клубу з такою назвою бути не може. Я знаю, що багато хлопців перейшли до «Дніпра-1», бо їм, либонь, просто нікуди діватися. А для мене дніпровський клуб у моєму серці назавжди. Мені, як футболісту, незрозуміла ситуація навколо мого колишнього клубу. Напевно, президенту зрозуміла. Я його не збираюся судити, він має право робити те, що хоче. Але з його позицією я не згоден і не приховую цього.

***

Відомо, що Руслан хотів залишитися в рідному клубі, але після вильоту «Дніпра» до Другої ліги футболіст прийняв рішення про перехід до «Славії».
— Не знаю, чи дивитимуться мої матчі тренери національної команди. Все залежить тільки від мене. Потрібно тримати себе в хорошій формі, працювати, грати, і все буде нормально. Чеський чемпіонат росте — це факт. Там нині пішли хороші фінансові вливання. Три клуби високого рівня — празькі «Спарта», «Славія» та пльзенська «Вікторія». До них підтягуються інші команди. Мені ця ситуація нагадує УПЛ у період її розквіту. Тоді до нас приїжджали хороші легіонери, і поруч із ними прогресували українські футболісти...