ФК «Динамо» (Київ) і ФК «Динамо» (Загреб) досягли згоди про трансфер оборонця національної збірної Хорватії Йосипа Піварича. Контракт між гравцем та київським клубом укладено на три роки. Піварич уже визначився з ігровим номером, під яким він виступатиме за нову команду, — 23.
— «Динамо» (Київ) — великий клуб, знаменитий на весь світ, який завжди ставить перед собою високі завдання. Виграв безліч трофеїв. Я дуже щасливий стати частиною такого великого колективу. Майже щороку він виступає в Лізі чемпіонів. Нехай цьогоріч «Динамо» не потрапило до цього турніру, але обов’язково потрапить до Ліги Європи і досягне там великих успіхів. Перед трансфером я радився зі своїм співвітчизником Домагоєм Відою. Він говорив лише добрі слова про київське «Динамо», — сказав 28-річний Піварич.

...Соболь — празької «Славії»

Оборонець «Шахтаря» і збірної України Едуард Соболь перейшов до празької «Славії». Орендний договір підписано на рік.
Варіантів було чимало. Але зупинилися на «Славії», бо вона бере участь у єврокубках, тренер був зацікавлений, а ще — колектив хороший.
Постарався Руслан Ротань, котрий проінформував керівництво «Славії» щодо Соболя. Важливо, що крім Руслана за пражан грають ще й португалець Данні та колишній воротар «Шахтаря» і «Дніпра» Ян Лаштувка, котрі володіють російською. Це полегшить адаптацію Едуарда.
Сам Соболь повідомив, що настрій у нього хороший із першого дня.
— Задоволений, що опинився в цій команді і в цьому місті. Дякую Руслану Ротаню за те, що замовив за мене слово. А мені розповів, що в «Славії» є всі умови для футболу і зростання як гравця.