Нападник київського «Динамо» 21-річний Роман Яремчук став гравцем «Гента». Про це повідомляє офіційний сайт бельгійського клубу. Яремчук підписав контракт на 4 роки. Про фінансові деталі контракту поки що не повідомляється. Ще на початку липня тренер «Динамо» Олександр Хацкевич сказав, що поки що не бачить нападника в команді.
Нагадаємо, Роман повернувся взимку до «Динамо» з «Олександрії», за яку грав на правах оренди. У весняній частині сезону він зіграв за киян десять матчів, але не забив жодного м’яча.

***

Турецький клуб «Кайсеріспор» оголосив про підписання оборонця збірної України Олександра Кучера. Екс-гравець «Шахтаря» уклав трудовий договір за системою «1 + 1». Фінансові нюанси угоди не повідомляються. Минулого сезону «Кайсеріспор» посів 15-те місце в чемпіонаті.

***

Луганська «Зоря» на своєму офіційному сайті оголосила про підписання контракту (терміном на рік) із півоборонцем київського «Динамо» Олександром Андрієвським. 23-літній футболіст перейшов до луганської команди на правах оренди.
Андрієвський більшу частину своєї кар’єри провів у командах «Динамо» різного віку. Минулого сезону він захищав кольори одеського «Чорноморця»: забив три м’ячі і віддав три результативні передачі.