Бокс. Лінкольн (США, штат Небраска). Pіnnacle Bank Arena. Талановитий український напівважковаговик 30-річний бронзовий призер Олімпіади-2012 Олександр Гвоздик (14-0, 12 КО), котрий намагається стати офіційним претендентом на престижний титул WBC, технічним нокаутом переміг першого номера рейтингу за цією версією 33-річного американця Крейга Бейкера (17-2, 13 КО).


Гвоздик діяв мудро і технічно, чекаючи на помилки суперника. У шостому раунді Олександр відправив американця в нокдаун правим боковим, а потім добив біля канатів, змусивши рефері зупинити поєдинок.


«Найбільше я хочу зустрітися з іншими чемпіонами, особливо з Андре Вордом», — заявив українець одразу після поєдинку.


Цікаво, що американець Ворд, який на сьогодні володіє титулами WBA, WBO і ІBF, виступав експертом-коментатором поєдинку Гвоздика проти Бейкера. Ще одним чемпіоном світу в напівважкій вазі є Адоніс Стівенсон (Канада), який володіє титулом WBC.


***


Поєдинок харків’янина відбувся в андеркарті об’єднавчого бою між чемпіоном світу в суперлегкій вазі за версіями WBO і WBC американцем Теренсом Кроуфордом (31-0, 22 КО) та чемпіоном WBA, ІBF та ІBO намібійцем Джуліусом Індонго (22-1, 11 КО).


Нокаутом у третьому раунді переміг блискучий Кроуфорд і став володарем поясів WBC, WBA, WBO, ІBF та ІBO!