Дорогі друзі!


Щиро вітаю з 85-річчям університету.


Приємно відзначати, що на порозі визначної дати Таврійський державний агротехнологічний університет — в авангарді сучасних навчальних закладів України. За роки свого існування він став потужним навчальним та науково-виробничим комплексом, який об’єднує технікуми, коледжі, науково-дослідні та виробничі структури. Дав путівку в життя, визначив подальшу долю служіння улюбленій справі понад 70 тисячам кваліфікованих спеціалістів. Серед них знані далеко за межами країни вчені та науковці, керівники підприємств і господарств. І це зрозуміло, адже в університеті не лише здійснюють фахову підготовку, а й займаються формуванням і розвитком творчої особистості, вчать бути дбайливим господарем на землі.


І нині високопрофесійний педагогічний колектив університету — представники 20 наукових шкіл, відомі в аграрній галузі вчені, досвідчені педагоги, серед яких понад 40 докторів наук, професорів, більш як 250 кандидатів наук, доцентів — забезпечує сучасний рівень освіти випускників, активно використовує новітні методики і технології за кращими європейськими і світовими стандартами, ефективно розвиває українську аграрну науку.


Від усього серця бажаю вам і надалі впевнено крокувати в майбутнє. Міцного здоров’я на довгі роки, любові до життя, оптимізму, щастя, добра і миру, невичерпної енергії, високих професійних та творчих досягнень у вашій благородній справі!


Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.